Tritoni

Denna ska införskaffas snarast.


HUR SNYGG?

Deep Shit

Hade ett mycket trevligt samtal med pappi idag, träffade han och inhandlade lite (mycket) nödvändigheter. Iaf the big news är att kommer kanske att få en alldeles egen lägenhet! Har tänkt på det hur länge som helst, velat ha mitt egna utrymme, då jag inte trivs så bra här hos mamma (skilda föräldrar) av olika anledningar. Sen att helt plötsligt flytta in hos pappa efter att inte ha bott med honom på 4-5 år (träffat han ändå varje vecka, bara inte bott med han), skulle också kännas konstigt. Har liksom inte bott med honom under hela min tonårstid. Bara HOPPAS HOPPAS att det blir så. Men vill inte hoppas för mycket heller, då jag inte vill bli för besviken och ledsen om det inte blir. Tänk att flytta ut innan min storebror som är 3 år äldre haha, han som precis fyllt 20 och grejer. Men han får helt seriöst skylla sig själv, då han aldrig är hemma, misskött skolan, ljuger osv. Vill inte gå in på det så men han i princip lämnar mig att stötta min mamma helt själv eftersom hon mått dåligt osv osv, för han tycker det är jobbigt. Men att det är jobbigt för mig då? Hela tiden, det lättar aldrig, tar så mycket ansvar hela tiden och kan lika gärna bo själv, få komma ut ur denna lägenhet, och få bara vara. Min mamma är bra på många sätt, men på många sätt har hon det svårt sedan de skilde sig. Hon behöver någon som stöttar henne konstant och när min pappa flyttade ut så blev det jag. Då var jag 13 år.

Har alltid behövt vara stark och har fått växa upp fort, kommer ihåg när min mormor dog, att jag och min mamma låg i min säng och hon grät och jag höll om henne. Jag grät inte. Fanns inte utrymme för det, min mammas mamma hade dött, och min mamma var devastated som säger på engelska. Jag började gråta 3 månader senare när jag hittade ett av hennes vykort i en låda. Då brast det. Min mormor dog i februari 2004, då var jag nyfyllda 12 år gammal. Har alltid haft svårt med känslor, visar mig inte svag. Jag bara gör inte det, nu har jag gråtit, men för bara två- tre månader sedan hade jag inte gråtit sedan min gudfars begavning ett år tidigare. ETT ÅR, utan att gråta. Det är inte ovanligt för mig, att jag inte gråter en enda tår på flera månader, 5-6 månader utan att gråta. Låter som jag är värsta stone heart, men så är det inte. Och man mår inte bra av att inte gråta, man gör inte det. När man "borde" gråta när man känner sig ledsen över något, då går det inte, ibland kan jag inte gråta, det kommer vatten till ögonen men dom svämmar inte över, inga tårar rinner. Sedan istället är man på vippen att börja storgråta på helt fel tillfällen, när man verkligen inte vill gråta. Försöker att bli bättre på det men reagerar likadant varje gång jag börjar gråta. Försöker sluta med detsamma.Grät senast idag faktiskt, när jag träffade min pappa, vi är väldigt nära min pappa och jag och pratar om allt, så idag när vi pratade om hur mycket han saknar att ha oss nära och hur det var när de skiljde sig och sånt. Så fort han drar upp det vet jag att jag är körd, börjar kämpa mot tårarna efter första meningen i princip. Nästan löjligt haha.

Nu orkar jag inte skriva mer, mitt längsta inlägg genom tiderna iaf, i alla mina bloggar jag haft.
Over and Out

He's That Guy...

Han är den killen som håller min hand framför alla sina killkompisar.
Han är den killen som pussar på mig helt obekymrat framför sina föräldrar.
Han är den killen som viskar i mitt öra att han älskar mig.
Han är den killen som inte ens tänker tanken att släppa min hand när vi möter någon av hans kompisar på stan.
Han är den killen som alltid presenterar mig som sin vackra tjej.
Han är den killen...

Håkan

Du kan inte vinna jämt, nej då måste du förlora igen..

Back To School

Sen sist jag skrev har jag lyckats börja skolan igen, och är redan efter tre dagar HELT KÖRD säger jag bara. Hur fan ska man orka gå 8 till 4 varje dag 2/3 delar av läsåret? Inte okej scheman är vad jag vill ha sagt. Och eftersom jag är helt körd och somnade så fort jag kom in innanför dörren klockan halv 5 så strejkar jag allt som har med utgång att göra. Vägrar att ens gå utanför dörren, ska ligga hemma och ruttna ikväll, Bra Så!

Bästa Citatet På LÄNGE
"...Women actually want sex as much as -if not more than-men; they just don't want to be pressured, lied to, or made to feel like a slut."
The Game, Neil Strauss


Lägg aaav

Asså sluta spela så jävla svår

I Wanna Get Down Down Down...

So baby don’t worry, you are my only, You won’t be lonely, even if the sky is falling down, You’ll be my only, no need to worry, Baby are you down down down down down, Down, Down, Baby are you down down down down down, Down, Down, Even if the sky is falling down

PUSSPÅ'T (puss på han)

Måste ju lägga in lite musik sådär mitt i natten


Galen tjej

Igår så var jag hemma hos en kompis, Carro där det va lite folk och så. Det första jag gör är att skåla för att jag ska spåra ikväll. Och vad gör jag? Såklart måste man spåra, det är helt enkelt roligare så. Vi badade till och med i Pampas vid 6 snåret, inte så jävla varmt kan jag meddela. Kvällen slutade kl halv 8 imorse när jag dansa in genom dörren helt dyng. NAJS.

Och självklart måste man ju stanna och ta kort på sig själv när man vandrar i Solna helt själv kl kvart över 7 på morgonen.
Här är de vackra resultatet.

Intresseklubben antecknar

Idag kom äntligen min fin vän Linda hem från Cypern! Så mötte upp henne och våran bästa Fille i Sollentuna där vi senare drog till Vallen för att Linda skulle dilla lite med sin fotbolls tränare eller något. Väl på vallen så chillade vi galet med hockey grabbarna och träffade massa andra folk vi kände, slutade iaf med att vi fick skjuts hem till Linda där vi svullade och kollade lite film, en skön kväll med mina bästa vänner. Kom nyss hem och ska chilla i soffan innan jag däckar haha. Seeyaa

Tattoo

Är så jävla sugen på en tatuering så det finns inte! Tycker det är så snyggt, på något diskret ställe. Och är trött på att tänka på vad alla andra ska tycka, vill göra något bara för mig.





Så jävla snyggt!

Eyecandy


Såg Factory Girl häromdagen och måste bara tipsa om den! Seriöst en av de bästa filmerna jag sett, en såndär film man kan se flera gånger utan att den blir tråkig.
Och inte helt fel att snyggingen(!) Hayden Christiansen är med också...



I Poke Her Face


Kid Cudi - I Poke Her Face (Feat. Kanye West & Common)

Bästa jag hört


I Believe In God If God Believes In Me



RSS 2.0